Ana Sayfa - Mesaj Yaz- Mesaj Oku




iç yalıtım

24.04.2005

   kış aylarının girmesi ile evimizin duvarlarında ıslanmalar veya nem oluşmaya başlıyor ve bunlar kararıyor akabinde de çok kötü bir küf kokusu yayıyor.evin içersinde her şey ıslakmış gibi bir hal alıyor.bu duvar kenarlarında daha fazla olmakta.ne gibi bir uygulama yapmalıyım bana ne kadar ücrete maal olur.dış cephe duvarların yüz olçümü 36 metrekaredir.
YAZAN: tuncay şen
.::civilturk.com::.




Bu Mesaja Ait Yorumlar




   sl

25.08.2005

   dıştan tekrar bir dış sıva atabilirsin ve üzerinede sentetik boyayla boyayabilirsin bu suyu engeller aMA illaki tam güvence istiyorum dersen ilkönce rula membran la su yalıtımını yap buda likitmembran için 17lt liği yaklaşık 50 ytl subazlı olanları, soyvent bazlı olanları ise 35 ytl + KDV çivarlarındadır ama sağlık yönünden subazlı olanını kullan piriz alma süresi 6 saat tir ama 1 gün sonrada üzerine poliüretan la kapla ki ucuz bir malzemedir ve üzerine (kesinlikle koymayı unutma) file koy ve dış sıvanı yap. sonra gene üzerini boyarsın bence m2 si 10 milyondan hesapla.
YOLLAYAN: İnşaat Mühendisi Murat
İnşaat Mühendisi Murat isimli kullanıcı mail adresini belirtmemiş... İnşaat Mühendisi Murat isimli kullanıcı icq numarasını belirtmemiş... İnşaat Mühendisi Murat isimli kullanıcı internet sitesini belirtmemiş...

Yorum Yaz
Adınız Soyadınız :*
E-Mail Adresiniz :
Web Adresiniz :
ICQ :
Mesajınızın Başlıgı :*
Mesajınız :* ?