Ana Sayfa - Mesaj Yaz- Mesaj Oku




merak

10.05.2005

   merak ediyorum bu okulda ogrendigimiz derslerin hangileri piyasada isimize yarayacak piyasada tecrubeli arkadaslar hangilerinin nerde işimize yarayacagini soylerlerse sevinirim...Mesela diferansiyel denklemler... :)
YAZAN: tahsin akkaya
.::civilturk.com::.




Bu Mesaja Ait Yorumlar




   neden mi?

02.09.2005

   difarensiyeli piyasada kullanmıyacaksın.eğer not ortalaman da düşük ise bunları hiç düşünme.bu dersi almasan çoğu mühendis gibi bu soruyu soramazdın.bizde yeri geldi kendimize bu soruyu sorduk.diferansiyel mühendislik için oldukça önemli.piyasa için diil.
YOLLAYAN: caner beklen

   mühedis demek...

28.05.2005

   mühendis, diferansiyel denklemleri hayatına uygulayabilen kişidir
YOLLAYAN: arif ÇINAR

   Muhendisligin tanımı

20.05.2005

   Muhendisligin tanımı piyasaya is yapmak icin 4 senelik oklu mecburen bitirmis hedefi sadece para kazanmak veya is ypmak olan insan degildir.Bizler görevi insanlıga faydalı olacak projeler tasarlamak veya bunları uygulamak olan teknik disiplin icinde egitilmis insanlarız.Bizler uygarlıgı kuran insanlarız.Bunun icinde doga kanunlarından faydalanırız.Bu kanunların anlasılabilmesi icin de pozitif bilimlerden yararlanırız.Ve butun pozitif bilimlerin ortak tek bir dili vardır.O da matematiktir.İşte bu yuzdendir okutulan matematik dersleri.Ancak en az matematik kadar önemli birkaç ders daha vardır.İnsaat muhendisligini secmis ogrencilere once meslegin ne oldugunu ogretecek bir muhendislige giris dersi ve bu muhendisligin etik kuralları mutlaka okutulmalı diye dusunuyorum.Sonuc olarak bu soruyu sormakta suc sizin degil;egitim sisteminindir.
YOLLAYAN: Korbay AKCI

   Diferansiyel denklem ve mühendislik...

13.05.2005

   Diferansiyel denklemler piyasada doğrudan çok ta fazla kullanılmaz....

Ancak diferansiyel denklemi ya da 2 katlı integrali kavrarken edindiğin düşünsel yeteneği , başka mühendisilk sorunların çözümünde kullanırsın...
YOLLAYAN: Taylan Terzi

   bazı mühendisler

10.05.2005

   Mühendisler piyasada geçmişte üretilen teknolojileri kullanır .
Bazı mühendisler ise teknolojileri yaratır ve sektöre yön verir.

Diferansiyel denklemleri kullanıcılar değil yaratıcılar kullanır.

YOLLAYAN: erdinç özkara
erdinç özkara isimli kullanıcı mail adresini belirtmemiş... erdinç özkara isimli kullanıcı icq numarasını belirtmemiş... erdinç özkara isimli kullanıcı internet sitesini belirtmemiş...

Yorum Yaz
Adınız Soyadınız :*
E-Mail Adresiniz :
Web Adresiniz :
ICQ :
Mesajınızın Başlıgı :*
Mesajınız :* ?